Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Un tânăr de 20 de ani a decedat într-un grav accident de circulație

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

Un grav accident de circulaţie a avut loc în data de 13.01.2016, pe DE 578, între localităţile Dăneşti şi Mădăraş. În urma evenimentului, o persoană de 20 ani, din Ghimeş – Făget, judeţul Bacău, a decedat.

În data de 13.01.2016, B.P.S., de 20 ani, din Ghimeş – Făget, judeţul Bacău, în timp ce se deplasa, cu un autoturism, pe DE 578, în direcţia Gheorgheni – Miercurea Ciuc, la un moment dat, în timp ce se afla între localităţile Dăneşti şi Mădăraş, nu a adaptat viteza la ieşirea dintr-o curbă deoosebit de periculoasă şi a pierdut controlul asupra autovehiculului care s-a răsturnat în afara părţii carosabile. În urma impactului, conducătorul auto a suferit leziuni grave care i-au provocat decesul.

Sunt efectuate cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, urmând ca, după finalizarea acestora, să fie adoptate măsurile legale de soluţionare a acestuia.

Sursa IPJ Harghita
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.