Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Egy csíkszeredai fiatal kabát és pénztárca nélkül maradt. A tolvajok a rendőrség fogdájába kerültek

 

2021 szeptember 2-án, 2:20 körül egy 29 éves csíkszeredai lakos telefonon arról értesítette a csíkszeredai rendőrséget, hogy ismeretlen tettesek leütötték és levették róla a kabátját és elvették a pénztárcáját.

„Az első ellenőrzéseket követően a rendőrség megállapította, hogy az incidens egy non-stop üzlet előtt történt, ahol a panaszost az elkövetők azzal a kéréssel keresték meg, hogy vásároljon nekik “valami innivalót”, és az elutasítást követően állítólag ütlegelték és arcon rúgták, megfosztva a kabátjától, és értelemszerűen a kabátzsebben lévő pénztárcától.

A nyomozás során a tett helyszínén a rendőrök megtalálták az ellopott pénztárcát, amely tartalmazta a személyi igazolványt és több bankkártyát, de nem azt a 3000 lejes összeget, amelyet a kárvallott állítólag birtokolt.

Ugyanakkor a rendőrség konkrét operatív kutatási és nyomozási tevékenység révén azonosított két csíkszeredai fiatalt, mindketten nagykorúak, akiket a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítanak, és bűncselekményüket bizonyított” – tájékoztat a Hargita megyei rendőrség.

Mindkettőjüket 24 órás őrizetbe vették, majd 2021. szeptember 3-án az előzetes letartóztatás javaslatával a bűncselekmény elkövetése miatt a Bíróság elé kerülnek, minősített rablás miatt.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.