Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Egy felháborodott maroshévízi lakos elmarasztalja a városvezetést

Falhoz állítja a polgármesteri hivatalt egy maroshévízi polgár. Chelemen Ioan Andrei Facebook bejegyzésben fejezte ki elégedetlenségét a városi közigazgatással szemben. A fiatalember felrója a városvezetésnek, hogy jelen pillanatig nem mutattak be a maroshévizieknek egyetlen pályázatot sem, amely által fejlődne a város és javulna az életszínvonal. Bejegyzésében összehasonlítja Maroshévíz városát más Hargita megyei településekkel, és megállapítja, hogy a pénzalapokat igénylő pályázatok terén a város sereghajtó.

„Ez már tűrhetetlen!!!

Képtelenek pályázatokat megírni!!!

A megye szégyene!!!

Maroshévíz Gyergyócsomafalva, Gagy vagy Récefalva mögött van.

Az év eleje óta várom, hogy felfedezem Maroshévíz helyi adminisztrációja által javasolt pályázatok listáját!

Április 15-ét írunk, tehát 3 és fél hónap kitartó munka után valószínű Stelu Platon polgármester úr, az alpolgármester úrral együtt, és az összes városi tanácsossal egyetemben, teljesen kimerültek és van legalább 3 pályázat, amit bemutatnak a lakosoknak! Tévedés!

A tevékenységük megkezdése óta eltelt 3 hónap után, a teljes vezetőségi apparátus az egyetlen foglalkozásuk és megvalósításuk között ingázik: ANL szerződések meghosszabbítása, holmi erdőkitermelési engedélyek, itt-ott egy- egy gyűlés, ahol nem történik SEMMI!

Központi Régió Fejlesztési Ügynökség (ADR Centru)- 2014-2020. REGIONÁLIS OPERATÍV PROGRAM.

Ennek a programnak az a célja, hogy különböző területeken fejlesztési forrásokat bocsásson a települések rendelkezésére.

Ezek az alapok pályázatok megírásával érhetők el!

Gyakorlatilag pénzt jelent az EU-tól bármihez, ami segítene Maroshévíznek felkapaszkodni!

A POR 2014-2020 pályázatok térképén egyetlen pályázat sincs!

Megszégyenítnek a kisebb települések… mint mindig.

 

 
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük