Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

A romániai magyar politikusok egy része jól érzi magát egy kis szeszes itallal és a korlátozások nélkül, míg a magyarok többi része…

A közelmúltban több politikus olyan romániai településekről, ahol magyar közösségek élnek és magyar politikai vezetés van, jól érezte magát Magyarországon, miközben honfitársaik a kórházakban haldokolnak.

Természetesen nem tartottak be semmilyen szabályt, amelyet az egész Európát sújtó járvány miatt írtak elő. Semmibe vették a szabályokat és a törvényeket. A normális az lenne, ha most 2 hét karanténba kerülnének, mert nem tudni, milyen új vírustörzset hoznak az országba.

Szerintem nem nagyon van mit hozzáfűzni. A romániai magyarok és románok is tudják, milyen nehéz időket élnek át, tudják, hogy naponta halnak meg betegek a kórházakban, tudják, hogy minden megdrágult, tudják, hogy kemény tél lesz, és siralmas a helyzet. Mindezek a problémák éles ellentétben állnak a kikapcsolódással, a jó hangulattal és különösen a kép jobb alsó sarkában látható szeszes italos üvegekkel, amelyek pontosan azt mutatják, mennyire törődnek velünk.

I.R.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.