Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Unitățile de învățământ din Miercurea Ciuc, în scenariul galben

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

Din cauza creșterii numărului de îmbolnăviri, orașul Miercurea Ciuc a depăşit pragul de 1 caz la mia de locuitori (1.07) astfel, din păcate, școlile intră în scenariul doi, adică galben, prin urmare vor merge la cursuri doar preşcolarii, elevii din ciclul primar şi elevii din clasele terminale, iar ceilalți continuă școala online.

„Totodată vă atragem atenția că miercuri,  Guvernul a decis introducerea interdicției de circulație începând de la ora 22.00, care va intra în vigoare începând cu data de 14 martie. Pe lângă aceasta, s-a limitat gradul de ocupare a spaţiilor de cazare din cadrul structurilor de primire turistică la cel mult 70% din capacitatea maximă a acestora, Harghita-Băi fiind una dintre localitățile afectate de această decizie.  Să avem grijă de noi și de ceilalți, să respectăm măsurile de protecție! ”, transmite Primăria municipiului Miercurea Ciuc.

 
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.