Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Un urs, găsit mort în apropierea limitei cu județul Harghita. Se presupune că ar fi ursul care a ucis un cioban şi a mutilat un altul

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

Marți, 03 august 2021, în jurul orei 11:10, Poliția Municipiului Toplița a fost sesizată telefonic, de către reprezentanții Ocolului Silvic Broșteni, județul Suceava, despre faptul că un paznic de vânătoare ar fi găsit un urs decedat, într-o zonă împădurită, aflată în apropierea limitei cu județul Harghita.

Se presupune că animalul găsit mort ar fi ursul care a ucis un cioban şi a mutilat un altul, pe raza judeţului Harghita, în urmă cu aproximativ două săptămâni.

Detalii pe acest subiect găsiți în articolele:

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă complexă, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Harghita, fiind contactată și Direcția Sanitar Veterinară, pentru verificarea sesizării, iar în cazul confirmării acesteia, în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor decesului ursului și luării măsurilor legale ce se impun.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük