Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

(VIDEO) Polițiști și pompieri, misiune de excepție pentru salvarea unei lebede înghețate

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

Vineri, 14 ianuarie, la ora 15:15, o patrulă de polițiști de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Bivolari, pe timpul unei misiuni specifice de supraveghere la frontieră, au observat pe râul Prut, pe direcția localității Bivolari, o lebădă prinsă în stratul de gheață.

Deoarece era într-o zonă greu accesibilă au solicitat intervenția echipajelor de la ISU Iași, pentru salvarea acestei păsări, simbolul eleganței și gingășiei.

Echipajele de intervenție s-au deplasat de urgență și au intervenit pentru salvarea păsării prinse în sloiul de gheață. Lebădă a fost luată de către un polițist de frontieră pentru îngrijiri, urmând ca atunci când aceasta o să își revină să fie redată mediului natural.

a transmis ISU Iași, potrivit stirinationale.eu.

Felicitări salvatorilor!

Mai jos, misiunea de excepție a salvatorilor:
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.