Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

(VIDEO) Scandal amplu între romi, în Toplița. A fost nevoie de intervenția mascaților

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

La data de 20 iunie 2021, în jurul orei 12:00, Inspectoratul de Poliție Județean Harghita a fost sesizat de un bărbat din municipiul Toplița despre faptul că, în zona Pieței Agroalimentare din localitate, are loc un scandal în care sunt implicate peste 10 persoane.

„Dat fiind numărul sesizat al participanților, la fața locului s-au deplasat deîndată o echipă operativă complexă din cadrul I.P.J. Harghita, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale și al colegilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Harghita.
Imediat după intervenția forțelor de ordine scandalul a fost aplanat, iar 11 persoane au fost imobilizate și conduse la sediul Poliției Municipiului Toplița, în vederea efectuării de verificări și luării măsurilor legale ce se impun.
Din primele date și indicii obținute de polițiști rezultă că mai multe persoane din județul Neamț s-au deplasat în municipiul harghitean Toplița, unde, pe fondul unor neînțelegeri anterioare ce urmează să fie clarificate, două femei s-ar fi înțepat cu un cuțit reciproc, iar ceilalți participanți și-au aplicat lovituri unii altora.
De asemenea, în timpul scandalului au fost avariate 4 autoturisme.”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita.

În cauză s-a întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük