Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Lopnak a kórtermekből

2016 július 5- én délután fél négykor az udvarhelyi városi kórház személyzete értesítette a rendőrséget, hogy ismeretlen elkövető több beutalt pácienstől lopott a sebészeti osztály egyik kórtermében.

A helyszíni vizsgálatok során kiderült, hogy egy 21 éves, homoródszentmártoni páciensnek eltűnt a táskája a személyazonossági igazolvánnyal, további iratokkal és negyven lejjel, továbbá egy 74 éves homoródszentpáli és egy 54 éves székelyudvarhelyi betegnek a mobiltelefonját tulajdonították el. Mindhárman ugyanabban a kórteremben feküdtek.

A rendőrség azonosította a zetelaki 46 éves S.Z.- t, aki visszaeső bűnözőnek számít. A körülbelül 750 lej összértékű zsákmányt visszaszolgáltatták jogos tulajdonosaiknak.

A gyanúsítottat 24 órás őrizetbe vették lopásért, és szerdán a székelyudvarhelyi ügyészségen kell jelentkeznie, ahol előzetes letartóztatásba helyezéséről döntenek.

Információs és Közszolgálati Iroda
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.