Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Orbán Viktor Chuck Norrist fogadta Magyarországon: Utcai harcos vagyok. A liberálisok gyűlölnek

 

 

Orbán Viktor magyar miniszterelnök, a Magyarországra látogató Chuck Norrist fogadta, autón hordozta és megmutatta neki, hogyan készülnek fel a magyar különleges erők. A találkozóról film is készült, ami felkerült a Facebook-ra is.

Orbán azt mondta Chuck Norrisnak, hogy a liberálisok jobban gyűlölik őt, mint Donald Trumpot, és a hozzá intézett kommentárok 90%-a negatív hangvételű, mutat rá az Euronews.

A magyar kormányfő autóján sétáltatta meg a vendéget, és elmondta neki, hogy nem tartozik az ország elitjébe, hogy gyalog indult útnak egy kis faluból, és utcai harcosnak nevezheti magát.

Az akciófilmjeiről híres Chuck Norrisnak Orbán megmutatta, hogyan készülnek az antiterrorista csapatok és együtt fényképet készítettek.

Norris egy jótékonysági alapítvány meghívására érkezett Magyarországra, a kormányfő nem szalasztotta el az alkalmat, hogy találkozzon vele és egy „Kopók//Rangers” c. kisfilmet készítsen, amelyik néhány óra alatt több mint 14.000 kedvelést kapott a Facebook-on.

Forrás: ziare.com

 

dolinex


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük