Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Vremea neprielnică creează din nou probleme în Harghita. Mai multe localități, fără curent electric

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

Din cauza vremii neprielnice (vânt și ploaie),  utilizatori din mai multe localități au rămas vineri seară, în jurul orei 20:00, fără curent electric.

„În urma informării primite de la distribuitorul de energie electrică, au rămas nealimentate 4 PT-uri din localitatea Eghersec, cu 45 utilizatori, din cauza unui copac căzut pe linie. Totodată, au rămas nealimentate alte 29 PT-uri din localitățile lăhița, Băile Selters și Băile Chirui, cu 2291 utilizatori.”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Harghita.
Echipele sunt în teren pentru remedierea defecțiunilor.

Purtătorul de cuvânt al ISU Harghita mai informează că un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Odorheiu Secuiesc, cu o autospecială complexă de primă intervenție, se deplasează pentru evacuarea apei dintr-o pivniță inundată în localitatea Mugeni.

Actualizare, ora 06: 54: S-au remediat toate problemele.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.