Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Zsúfolt hétvégéjük volt a megye katonai tűzoltóinak

Illusztráció

Az elmúlt hétvégén a Hargita megyei katonai tűzoltóknak 38 különböző vészhelyzetet kellett kezelniük. Legnagyobb részt sürgősségi egészségügyi segítségnyújtásról volt szó, a SMURD mentősök 9 gyermeknek és 31 felnőttnek nyújtottak segítséget, két közlekedési baleset, 19 egészségügyi probléma és 15 sérülés miatt.

Ezenkívül egy műszaki mentésre és egy személy kiszabadítására is sor került.

Az utóbbi három napban három Ro-Alert üzenetet is kiküldtek medve jelenléte miatt Tusnádfürdő és Borszék lakóinak.

A tegnapi nap folyamán a maroshévízi tűzoltók egy lakástűzhöz szálltak ki a Victor Babes utcában. Megérkezésükkor nyílt lángokat találtak és hatalmas volt a füst a lakásban, valamint a lépcsőházban is. A tüzet rövid időn belül eloltották, szerencsére személyi sérülés nem történt. A tűzben elégett a hálószobabútor, elektromos háztartási készülékek, ruhanemű; megrongálódtak a falak, az ablakok és egy ajtó. A tüzet valószínűleg szándékosan okozták. A tűzoltók beavatkozásának hála sikerült megmenteni 150.000 lej értékben anyagi javakat, a keletkezett kár 60.000 lejre becsülhető.

 
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük