Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Eseménydús hétvégéjük volt a Hargita megyei katonai tűzoltóknak

Az utóbbi három napban 52 sürgősségi esetet regisztráltak. A Hargita megyei katonai tűzoltók 7 tüzet oltottak el, egy túlsúlyos személy szállításában segédkeztek egy SMURD csapatnak, egy úttestre zuhant oszlop eltávolításában vettek részt, valamint 43 személynek nyújtottak elsősegélyt a SMURD csapatok.

Illusztráció

„Akciódús volt a pénteki nap a katonai tűzoltók számára, akik nem kevesebb, mint 6 tűzesetnél avatkoztak be Gyergyóhodoson, Zsögödfürdőn, Csíkszentdomokoson, Csíkszeredában, a 13A jelzésű országúton (egy kigyulladt buldoexkavátornál), illetve ugyancsak Csíkszeredában egy vegetációtűznél.

Szombat reggel a csíkszeredai Széked utcában az úttestre zuhant oszlopot távolították el a csíkszeredai katonai tűzoltók. Szombat este egy 500 négyzetmétert érintő vegetációtűzhöz riasztották a katonai tűzoltókat” közli a Hargita megyei készenléti felügyelőség szóvivője.

A megye katonai tűzoltói készenlétben állnak a nap 24 órájában beavatkozni a sürgősségi helyzetek megoldására, valamint elsősegélyt nyújtani a nehézségben levő polgároknak.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.