Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Több tucat Hargita megyei csendőr volt szolgálatban az év végén és az új év elején

 

A hétvégén több mint 70 csendőr őrizte napi szinten a polgárok nyugalmát, és több akciót is végrehajtott az egészségvédelmi intézkedések betartásának ellenőrzése érdekében Hargita megyében.

A Hargita megyei csendőrök önállóan vagy más intézményekkel együttműködve léptek fel a közrend biztosításáért és fenntartásáért, városi és vidéki területeken egyaránt.

Különleges eseményt nem regisztráltak, a Hargita megyei csendőrök mindössze egy 1000 lejes pénzbírságot alkalmaztak a COVID-19 világjárvány néhány megelőzésére és leküzdésére vonatkozó 55/2020-as törvény alapján, valamint 2 írásbeli figyelmeztetést a 61/1991-es újraközölt törvény alapján, a társadalmi együttélés, a közrend és a béke egyes szabályait megsértő cselekmények miatt.

A 112-es számon két esetben kérték a csendőrök segítségét. Egyik esetben medve lehetséges jelenléte miatt egy parajdi ház udvarán, de a medve jelenléte nem igazolódott be. Szintén a Hargita megyei csendőrök segítségét kérték Felső Sófalván egy közúti baleset következtében kialakult konfliktushelyzet rendezéséhez.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.