Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

A Fekete tenger Nemzetközi Napja

 

Évente, október 31-én ünnepeljük a Fekete-tenger  Nemzetközi Napját. Paul Stănescu miniszterelnök-helyettes, a Regionális Fejlesztési és Közigazgatási Miniszter üzenetet küld ezen az alkalomból:

„A Fekete-tenger Nemzetközi Napja ünneplés számunkra, akik a Fekete-tenger partján lakunk és élünk, a kultúra és a civilizáció bölcsője, amelyből a történelmi idők óta táplálkozunk, és amelyről kulturális és oktatási tevékenységek, kiállítások, konferenciák, versenyek, vásárok által emlékezünk. Ezek célja a szennyezés hatásának tudatosítása és a tengeri és a tengerparti környezet iránti felelősségteljes viselkedés elfogadtatása.

Mivel ezt a fajta viselkedés jó ha már gyerekkorban elsajátítódik, igen ajánlatos egy családi séta a tengeri Natura 2000 területek közelében: Dina Delta, Mangalia-i kénes források, Vama Veche- 2 Mai, Capul Tuzla.”
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.