Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Ziua Universală a Iei Românești, sărbătorită diferit anul acesta de membrele Grupului Șezătoare la Miercurea Ciuc

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

În fiecare an, în data de 24 iunie se sărbătoreşte “Ziua universală a iei româneşti”. Anul acesta se împlinesc 5 ani de când membrele Grupului Șezătoare la Miercurea Ciuc în colaborare cu A.S.C.A. Harghita și partenerii locali, celebrează Ziua Iei.

Ținând cont de situația epidemiologică în care ne aflăm la acestă dată, Sanda Tifrea ne-a dezvăluit cum va fi marcat evenimentul:

Deși, nu ne putem vedea față în față, ca în fiecare an, vă invităm, dragi doamne, domni și domnișoare din Miercurea Ciuc și nu numai, să sărbătorim și în acest an Ziua Universală a Iei Românești, dar un pic altfel.

Vă rugam dragi membre a Grupului să îmbrăcați o ie sau o cămașă tradițională, să faceți rost de un buchet sau o coroniță de sânziene sau alte flori și să vă fotografiați.

Dacă ați reușit să vă faceți o fotografie sau mai multe, să o postați sau sa le postați , în ziua de 24 Iunie 2020, pe profilul vostru de Facebook și pe pagina Grupului Șezătoare la Miercurea – Ciuc.

Vă așteptăm cu drag!!
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük