Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Zona montană a județului Harghita, sub Cod Galben de viscol și ninsori

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare Cod Galben de viscol și ninsori însemnate cantitative, valabilă în zona montană din Harghita, dar și în alte județe din țară, de sâmbătă seara până luni dimineața. 

 

ATENȚIONARE METEOROLOGICĂ

COD GALBEN

Interval de valabilitate: 22 ianuarie, ora 17:00 – 24 ianuarie, ora 10:00

Fenomene vizate: viscol, ninsori însemnate cantitativ

Zone afectate: Carpații Meridionali, la altitudini de peste 1700 m

        În intervalul menționat, în Carpații Meridionali, la altitudini de peste 1700 m, vântul va avea intensificări, cu rafale ce vor depăși 80…100 km/h, va fi viscol, iar vizibilitatea redusă. Ninsorile vor fi însemnate cantitativ și se va depune strat nou de zăpadă, local consistent.

Interval de valabilitate: 23 ianuarie, ora 10:00 – 24 ianuarie, ora 10:00

Fenomene vizate: ninsori temporar viscolite

Zone afectate: jumătatea vestică a Moldovei, local în Carpații Orientali și Occidentali

        În intervalul menționat, în jumătatea vestică a Moldovei, local în Carpații Orientali și Occidentali, temporar va ninge viscolit, iar la rafală vor fi viteze în general de 50…70 km/h.

Notă: Ninsori slabe și vânt în general moderat (40…50 km/h) vor fi și în estul Moldovei și al Munteniei și pe arii restrânse în Dobrogea.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.