Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Surpriza perfectă? Iată top 3 cadouri potrivite pentru EA!

Îi arăți mereu că o iubești, însă îți dorești să o surprinzi câteodată? Este cunoscut faptul că bărbații aleg cu greu cadouri pentru doamne, din teama de a nu da greș. Dacă ești în căutare de noi idei, aici găsești soluția!

Iată care sunt TOP 3 cadouri inspirate pentru EA!

1.Timpul tău

Pare clișeic, însă este adevărat. Cel mai important cadou pentru sufletul tău pereche este chiar timpul tău. Acesta este cel mai prețios lucru pe care poți să i-l oferi pentru a-i demonstra că o iubești și că este prioritatea ta. Aranjează o cină romantică, chiar la tine acasă și gătește-i mâncarea preferată. Poți chiar să o comanzi dacă știi că bucătăria nu este punctul tău forte. Puteți viziona filmul acela romantic care ei îi place  foarte mult și care ție ți se pare prea siropos pentru a-l vedea. De asemenea, poți să începi să îi așezi prin casă bilețele cu mesaje scurte de dragoste. Cu siguranță ar prețui micile tale gesturi și i-ai face ziua mult mai bună.

  1. Obiecte vestimentare

Este cunoscută dragostea pe care o au femeile pentru haine. Cu un astfel de cadou, cu siguranță ai primi apreciere din partea ei. Însă ce tip de îmbrăcăminte să îi iei? Cum știi că sunt pe gustul sau mărimea ei? Cu puțină atenție, cu siguranță o să observi ce culori preferă sau ce mărime i se potrivește. Vrei să petreceți o seară romantică împreună? Poți să îi achiziționezi ceva simplu, dar de efect, precum lenjerie intimă pentru femei de pe Pasiune.ro, unde găsești tot ce te interesează despre acest subiect. Este un cadou de care va puteți bucura amândoi. Orice obiect vestimentar vei achiziționa, alege din inimă și ea va aprecia cu siguranță efortul depus de tine. Până la urmă, important este faptul că te-ai străduit să o faci fericită.

  1. Flori sau bomboane

Cine nu iubește ciocolata? Femeile cu siguranță o fac. Bombonele de ciocolată constituie un cadou perfect pentru jumătatea ta cu orice ocazie. Nu este o ocazie specială? Nu are importanță. Garantat nu-și va refuza niciodată o mică plăcere vinovată. Indiferent ce tip de ciocolată îi vei lua, ea va aprecia cu siguranță și le va mânca cu bucurie. Poți chiar să o surprinzi cu o prăjitură făcută de tine sau chiar cu un tort aniversar dacă este o ocazie specială. 

Dacă i-ai luat bomboane de prea multe ori până acum și simți că și-ar dori altceva de la tine, florile vor rămâne pentru totdeauna un cadou clasic, dar de efect. Niciodată nu poți da greș cu un astfel de gest. Trebuie însă să fii atent la florile pe care le alegi în funcție  de ocazie sau în funcție de personalitatea sau de vârsta ei. Acest cadou este perfect pentru a-ți arăta sentimentele față de persoana iubită și micile detalii îți vor aduce admirația ei.

Prin urmare, indiferent de cadoul pe care decizi să îl oferi, important este să-l alegi din suflet, nu din obligație. Nu aștepta o ocazie specială pentru a-ți face jumătatea să zâmbească!

sursa foto: Pexels.com
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *