Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

În Miercurea Ciuc, purtarea măștilor e obligatorie doar la piața agroalimentară

Foto: http://www.miercureaciuc.ro

 

Conform hotărârii de astăzi, 10 august 2020 al Comitetului Local pentru Situații de Urgență Miercurea Ciuc începând de marți, 11 august va fi obligatorie purtarea măștilor de protecție la piața agroalimentară de lângă Arena „Erőss Zsolt”.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Harghita a decis vinerea trecută, că purtarea măștilor va fi obligatorie începând cu data de 11 august 2020 în toate localitățile a județului în punctele aglomerate, şi aceste locații vor fi stabilite de comitetele locale.

Comitetului Local pentru Situații de Urgență Miercurea Ciuc a hotărât astăzi, că în cazul reședinței de județ trece pe lista numai o singură locație: piața agroalimentară, unde de acum încolo este obligatorie purtarea măștilor de protecție și pentru cumpărători.

Primarul municipiului, Ráduly Róbert Kálmán cu ocazia conferinței de presă de după ședința comitetului a declarat că, guvernul trebuie să pună capăt secretizării şi să comunice datele locale exacte comitetelor locale în vederea luării unor hotărâri raţionale.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *