Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

În practică la Jandarmeria Harghiteană

Trei elevi aflaţi în primul an de studiu la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi “Petru Rareș” Fălticeni, în perioada 13 iunie-22 iulie a.c., desfășoară primul lor stagiu de practică în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Harghita.

Cei trei elevi- jandarmi au fost recrutați în anul 2015 de către specialiști din cadrul Serviciului de Resurse Umane al inspectoratului.
Pe lângă aprofundarea noțiunilor teoretice, cei trei jandarmi vor deprinde la modul practic tainele activității efective a unui jandarm, urmând a fi repartizați pentru această perioadă în cadrul structurilor teritoriale de ordine publică ale inspectoratului, respectiv Detașamentul 4 Jandarmi Gheorgheni.
Pentru a le veni în sprijin și pentru a-i ajuta să vadă efectiv ce înseamnă misiunea unui jandarm, respectiv asigurarea și menținerea ordinii publice, fiecare elev îşi va desfăşura activitatea împreună cu un jandarm cu experienţă, care le va fi tutore profesional pe toată perioada stagiului de practică, astfel încât noţiunile teoretice şi deprinderile practice dobândite să fie completate prin confruntarea cu situaţiile concrete întâlnite în teren.
Stagiul de practică se va finaliza cu aprecierea fiecărui participant, prin acordarea unei note şi întocmirea unui raport de evaluare profesională.
În fotografie de la stânga la dreapta: elev Cătălin Ivănescu,elev Raluca Barabaș,elev Vlad Țepeș și locotenent-colonel Dănuț Mihalache.
INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

P (2)
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.