Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

În toiul nopții, cinci localnici din comuna Sânsimion au luat-o la fugă peste câmp cu poliția pe urmele lor

Foto cu caracter ilustrativ

 

Cinci localnici din comuna Sânsimion, toţi fără permis, au fost prinşi de poliţişti la scurt timp după ce nu au oprit la semnalele regulamentare şi au încercat să scape, luând-o la fugă peste câmp.

La data 05 iulie 2020, în jurul orei 00:50, un echipaj poliţienesc aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza comunei Sânsimion, a efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism, care circula pe D.J. 123/A.

Autoturismul respectiv şi-a continuat deplasarea, apoi s-a oprit pe un drum de câmp, moment în care din interior au coborât cinci persoane care au luat-o la fugă.

Poliţiştii au procedat la urmărirea şi prinderea celor în cauză, constatând că aceştia sunt cinci localnici cu vârsta cuprinsă între 17 şi 39 de ani, iar din verificările efectuate în bazele de date a rezultat că niciunul nu posedă permis de conducere.

De asemenea, s-a constatat că autovehiculul avea numere de înmatriculare false, iar cel care l-a condus este un localnic de 38 de ani, care avea şi 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Astfel, pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal, pentru conducere fără permis, conducere sub influenţa alcoolului şi conducerea unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

  • IPJ HarghitaLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.