Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Încălțămintea de damă în luna Februarie: Să treci la ceva lightweight sau să rămâi la cizme și botine?

Ultima lună dintr-un sezon deseori pune probleme serioase stilului cu care te-ai obișnuit cel puțin trei luni. Poate că te-ai atașat foarte mult de tenișii pe care îi poți purta oricând, oriunde sau poate că preferi sandalele, dar nici o altă trecere nu este mai radicală decât cea de la sezonul rece la cel cald și vice versa.

În ciuda faptului că multe persoane abia așteaptă să renunțe la încălțămintea greoaie, călduroasă și greu de întreținut specifică iernii, trecerea la ceva ușor odată cu primăvara nu este întotdeauna cea mai bună opțiune. Ținând cont de cum vremea se manifestă în România în această lună, ai face bine să prelungești puțin planurile pentru acele cizme sau botine care îți fac cu ochiul.

 

Încă nu este cazul să spui adio cizmelor peste genunchi

Incredibil de sexy și cu un efect instantaneu asupra aspectului tău fizic, o pereche de cizme de damă peste genunchi oferă acea notă de stil, atitudine de divă și confidență pe care nici un discurs de dezvoltare personală nu va reuși vreodată să-l aducă.

Dacă nu ai deja o pereche, poți să arunci o privire asupra mai multor cizme din colecția Reverse unde în funcție de preferințele tale vei găsi modelul preferat, chiar înainte să-l cumperi. Fie că îți plac cele cu toc din piele lucioasă, joase din piele întoarsă sau chiar cizme fără toc peste genunchi, acestea se potrivesc cu aproape orice ținută. Asta desigur dacă nu vrei să ieși în pijamale și jeanși trași peste.

 

Un mare avantaj al acestui tip de cizme este faptul că pot fi purtate pe orice vreme, chiar și orice anotimp, de sigur, înafară de zilele toride de Iulie. În rest, ești liberă să atragi toate privirile decente fără a părea sluty și fără a avea oricare dintre prejudecățile care înconjoară astfel de cizme.

 

Botinele și acel moment când nu poți alege

Dacă cizmele de mai sus pot fi purtate cel mai bine și ideal cu o rochie, botinele de damă merg cel mai bine cu jeanși. Aceste piese de încălțăminte trebuie să fie nelipsite în garderoba ta, așa că descoperă botinele pentru femei și stilul lor atipic de a transforma o ținută simplă într-una… perfectă.

 

Dacă în mod normal eleganța o asociezi cu o ținută clasică și fără de cusur, în ziua

de astăzi… un biker look poate face la fel de multe minuni:

  • Un tricou negru mat,
  • O pereche de blugi cu un ușor efect ragged
  • Botine negre de piele
  • Jacketă de piele

 

Astfel arată doar un tip de ținută cu care poți asocia foarte bine botinele de damă. Cu siguranță te vor face să arăți pe cât de non-comformistă, pe atât de stylish, fără ca măcar să te gândești la rochii și coafuri scumpe.

 

În concluzie, luna Februarie până la urmă nu pune nici un impediment unei atitudini ferme și unei minți înfloritoare. indiferent de ninsoarea precară, total neașteptată sau de cele 25℃ acoperite de norii dinspre seară, cizmele și botinele îți sunt cel mai de nădejde prieten atunci când totul este schimbător.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *