Incendii izbucnite în comuna Plăieșii de Jos și Cioboteni, Miercurea Ciuc

0

Articol disponibil în: Română

Foto cu caracter ilustrativ

 

Vineri noaptea, în jurul orei 3, a fost anunțat un incendiu la o anexă gospodărească (grajd cu șură), în comuna Plăieșii de Jos, sat Iacobeni. S-au deplasat la fața locului două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Miercurea Ciuc, cu două autospeciale de stingere, fiind alertat și SVSU din localitate.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta generalizat, pe o suprafață de cca 280 mp. Au fost surprinse de incendiu trei vaci, trei viței și șase porci. Și la ora 8 dimineața, pompierii militari și civili lucrau pentru lichidarea completă a incendiului și înlăturarea efectelor produse de acesta, cu două utilaje (buldoexcavatoare).

Un alt incendiu a izbucnit sâmbătă seara, la o casă de locuit în Cioboteni, Miercurea Ciuc. La fața locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Miercurea Ciuc, cu două autospeciale de stingere. La sosirea echipajelor de intervenție, ardea generalizat acoperișul, pe o suprafață de aproximativ 100-150 mp, cu pericol de propagare la alte anexe gospodărești. Pompierii au acționat pentru localizarea și stingerea incendiului.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy