Incendiu în localitatea Tulgheș. O bătrână a ajuns la spital cu arsuri

0

Articol disponibil în: Magyar Română

 O casă a luat foc în localitatea Tulgheș, marți după-amiază. 

La fața locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Gărzii de Intervenție nr. 3 Corbu, cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD. Totodată, a fost alertat și SVSU Tulgheș.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Harghita, în urma incendiului a rezultat o victimă, de sex feminin, în jur de 70 ani, cu arsuri de gradul III pe față, mâini și picioare, pe aproximativ 50% din suprafața corpului. Victima a fost preluată de echipajul SMURD și transportată la Spitalul Municipal din Toplița.

A fost solicitat în sprijin elicopterul SMURD, pentru a fi transportată victima la Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș.

…știre în actualizare…

Purtătorul de cuvânt al ISU Harghita a mai informat că incendiul a fost lichidat. Incendiul s-a manifestat pe o suprafață de cca 16 mp, într-o bucătărie de vară, unde au ars mobilierul și bunurile depozitate în interiorul acesteia.

Persoana cu arsuri de la incendiul din Tulgheș va fi preluată de către echipajul de pe elicopterul SMURD și transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Târgu Mureș.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy