Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Incendiu izbucnit la o casă din Toplița

Foto: ISU Harghita

Pompierii militari din cadrul Gărzii de Intervenție nr. 2 Toplița au intervenit, ieri după-amiază, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă, pe str. Bicazului, din Toplița.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta generalizat la casa de locuit, pe o suprafață de cca.100 mp, cu pericol de propagare la o casă învecinată, precum și la blocul de locuințe și anexele gospodărești, aflate în imediata apropiere.

Pompierii au acţionat pentru localizarea și lichidarea focarelor, dar şi pentru protejarea vecinătăţilor. Au fost afectaţi pereții interiori și exteriori, structura din lemn a acoperișului, mobilier, aparatură electronică, electrocasnică; s-au degradat: planșeul casei, pardoseala, învelitoarea din țiglă a acoperișului tip șarpantă, îmbrăcăminte și încălțăminte.

Cauza probabilă a incendiului a fost  produs de conductori electrici improvizați. S-au salvat, în urma intervenției, bunuri materiale în valoare de 300.000 lei, pierderile materiale fiind evaluate la circa 70.000 lei.
Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

 

dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *