Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Incendiu la hala de producție a unei fabrici de prelucrare a lemnului, într-o comună din Harghita

În cursul nopții trecute, 40 de pompieri militari și civili din cadrul Detașamentului Gheorgheni, SVSU Ciumani și Joseni, cu 6 autospeciale de stingere, au intervenit pentru limitarea efectelor unui incendiu produs la hala de producție a unei fabrici de prelucrare a lemnului din comuna Ciumani.

„La sosirea forțelor de intervenție incendiul se manifesta generalizat la hala de producție, cu pericol de propagare la hala gater și celelelalte clădiri învecinate. Echipajele de intervenție au lichidat incendiul în limitele găsite, evitând propagarea la vecinătăți. În urma acestui eveniment, nu au fost înregistrate victime. Au ars: hala de producție, buncărul de rumeguș și acoperișul uscătorului de cherestea, pe o suprafață de aproximativ 300 mp; s-au degradat: acoperișul halei gater, pe o suprafață de circa 15 mp și diverse scule pentru prelucrarea lemnului.”, transmite purtătorul de cuvânt al ISU Harghita.

Cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit electric produs de un cablu electric defect.
În urma intervenției prompte, s-au salvat și protejat bunuri materiale în valoare de aproximativ 500.000 lei, pierderile materiale fiind evaluate la circa 100.000 lei.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.