Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Incendiu la o fabrică de prelucrare a lemnului din Gheorgheni

Un incendiu a izbucnit vineri după-amiază, în  jurul orei 17:30, la o fabrică /firmă de prelucrare a lemnului din municipiul Gheorgheni.

Conform purtătorului de cuvânt al ISU Harghita, la intervenție s-au  deplasat două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Gheorgheni, cu 2 autospeciale de stingere, în cooperare cu SVSU Gheorgheni, Lăzarea, Joseni.

Incendiul este localizat şi se acţionează pentru stingerea lui.

Știre în curs de actualizare.

„Peste 20 de pompieri militari și civili, cu 4 autospeciale de stingere, au intervenit, timp de aproape 2 ore, pentru lichidarea incendiului. La sosirea echipajelor de intervenție, ardea centrala termică și dozatorul de rumeguș, pe o suprafață de circa 60 mp, cu pericol de propagare la clădirile învecinate. În urma incendiului, s-au degradat: centrala termică, tabloul de comandă al instalației de uscare a materialului lemnos și pereții metalici ai centralei termice.”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Harghita.

Cauza probabilă a incendiului a fost stabilită ca fiind scurtcircuit electric produs de un cablu electric defect.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.