Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Incendiu la o locuință din Toplița. O femeie de 90 ani, transportată la spital

Un incendiu a a izbucnit astăzi, 4 februarie, în municipiul Toplița, la o casă de locuit, o femeie de 90 fiind surprinsă în interior.

foto cu caracter ilustrativ

Au intervenit trei echipaje din cadrul Gărzii de Intervenție nr. 2 Toplița, cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD.

„Forțele de intervenție ajunse la incendiul din Toplița au constatat că persoana surprinsă în locuință a fost evacuată de rude și este preluată de echipajul SMURD, pentru acordarea primului ajutor, iar incendiul se manifestă la nivelul coșului de fum, arzând funinginea din interior, fără pericol de propagare la vecinătăți.”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Harghita.

Femeie, în jur de 90 de ani, imobilizată la pat, a suferit un atac de panică și a fost predată de echipajul SMURD unui echipaj SAJ, care a transportat-o la spital, pentru îngrijiri medicale de specialitate.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.