Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Incendiu la televiziunea locală din oraşul Bălan

Pompierii militari din cadrul Punctului de lucru Bălan au intervenit, sâmbătă 4 martie, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la sediul televiziunii locale din oraşul Bălan, strada 1 Decembrie.
La sosirea gărzii de intervenție, incendiul se manifesta cu degajare mare de fum, arzând mocnit aparatura electronică, documente şi mobilier. În urma incendiului au fost distruse 2 modulatoare digitale, 4 receptoare digitale, 2 emițătoare laser, 20 decodoare TV, 3 calculatoare, 2 televizoare, un birou şi documente aparținând televiziunii locale, pagubele materiale fiind însemnate, aproximativ 112.500 lei. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un aparat (modulator), în urma defectării (deteriorării) pe timpul exploatării.
Incendiul a fost lichidat la ora 13:15, iar pompierii au salvat birourile învecinate celui incendiat şi 8 apartamente din blocul unde îşi avea sediul televiziunea.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.