Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Incendiu puternic la Lunca Bradului. Două persoane au suferit arsuri

Pompierii  au fost solicitați miercuri 17 februarie, în jurul orei 19:30, să intervină la un incendiu izbucnit la un apartament din Lunca Bradului.

foto cu caracter ilustrativ

foto cu caracter ilustrativ

„S-au deplasat pentru intervenție 3 echipaje din cadrul Gărzii de Intervenție nr. 2 Toplița, cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD.”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Harghita.

Pompierii au găsit la fața locului un copil, în vârstă de 10 ani, cu arsuri pe circa 35% din suprafața corpului și un bărbat, în vârstă de 49 de ani, cu arsuri pe circa 15% din suprafața corpului.

„Minorul a fost preluat de un echipaj SMURD Deda și va fi predat pe traseu unui echipaj SAJ Deda, iar adultul a fost preluat de echipajul SMURD Toplița, care îl va transporta spre Tg.Mureș, până la întâlnirea cu un echipaj SAJ cu medic de la Reghin.”, a mai precizat purtătorul de cuvânt al ISU Harghita.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.