Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Bărbat de 72 de ani cu arsuri de gradul III, în urma unui incendiu

Ieri, 27.12.2016, la ora 1148, dispeceratul integrat ISU – SAJ a fost anunţat despre izbucnirea unui incendiu la o casă de locuit în comuna Sândominic, strada Garadosalja. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de 4 subofiţeri din cadrul Punctului de lucru Bălan, cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă. La sosirea echipajului de intervenţie, ardea tocul ușii și salteaua patului. Proprietarului locuinței – K.I., în vârstă de 72 de ani, care prezenta arsuri de gradul III, i s-a acordat primul ajutor calificat de către un echipaj SAJ și a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Miercurea-Ciuc.
S-au luat măsuri pentru localizarea şi stingerea incendiului, precum și pentru îndepărtarea materialelor combustibile din zona de ardere și evacuarea bunurilor materiale, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al localității Sândominic (6 pompieri civili cu o autospecială de lucru cu apă și spumă), incendiul fiind lichidat la ora 1240. În urma incendiului au ars ușa de la intrare, tocul ușii, patul și salteaua.
Cauza probabilă a incendiului a fost flacăra de la sistemul de gătit (aragaz) defect. S-au salvat şi protejat, în urma intervenţiei, bunuri materiale în valoare de aproximativ 150.000 lei, pierderile materiale fiind evaluate la aproximativ 3.000 lei.

COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.