Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Începe construcţia sălii de sport a Liceului de Arte „Nagy István”

Foto: http://www.miercureaciuc.ro

 

Primăria Municipiului Miercurea Ciuc a semnat contractul de execuție a sălii de sport al Liceului de Arte „Nagy István”. Construcția va juca un rol deosebit în înfrumusețarea centrului municipiului. Lucrările costă 8,87 de lei.

Construirea sălii de sport a Liceului de Arte „Nagy István” era una dintre cele mai dificile sarcini al municipiului. După o serie de licitaţii publice nereușite, societatea bucureșteană Niliten Construcții SRL a câștigat execuţia lucrărilor, și contractul de execuție a fost semnat astăzi din partea Primăriei de către viceprimarul Füleki Zoltán-Ladislau. Valoarea contractului este 8,87 de milioane de lei, iar durata de execuție este 24 luni.

Sala de sport va influența imaginea centrului: construcția învelită cu sticlă va lega clădirea liceului cu cea a Casei de Cultură a Sindicatelor. Pe parter vor fi amenajate săli de expoziții și două culoare între piața Libertății și strada Gál Sándor pentru pietoni și bicicliști. Sala de sport va ocupa două nivele, pe ambele nivele se vor amenaja vestiare, toalete, dușuri. La etajul superior se va construi un culoar către clădirea casei de cultură.

Execuția va începe cel mai probabil la sfârșitul lunii august sau la începutul lunii septembrie. Lucrarea este cofinanțată din Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL) cu 2,69 de milioane lei.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *