Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Începe reabilitarea termică a nouă blocuri de locuințe din Miercurea Ciuc

Primăria municipiului Miercurea Ciuc a semnat astăzi, 20 mai, un contract privind izolarea termică a încă nouă blocuri de locuințe.

Contractul semnat cu societatea Niliten Construcții SRL din București are o valoare de 16.192.704,40 lei, iar durata de execuție este de șase luni. Investiția este finanțată prin Programul Operațional Regional al Uniunii Europene.

Lucrările de termoizolare se vor desfășura la blocurile de locuințe de pe aleea Octavian Goga nr. 2, 4, 6 și 10, precum și la blocurile de locuințe din strada Revoluției din Decembrie nr. 5, aleea Narciselor nr. 6, strada Bradului nr. 11, strada Cântarului nr. 12–14 și strada Inimii nr. 12–14.

Contractul a fost semnat de către viceprimarul Bors Béla și Alina Zaporojan, director executiv al Niliten Construcții SRL. Lucrările vor începe în luna iunie, iar durata de execuție este de șase luni de la data începerii.

Pe lângă izolarea pereților, procesul de reabilitare termică va include și renovarea subsolurilor și a acoperișurilor.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.