Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Inconștiență! Prinși cu alcool „la bord” pe șoselele din Harghita

La data de 06 noiembrie 2021, în jurul orei 19:50, un bărbat de 26 de ani, din comuna Sărmaş, a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea un autoturism pe D.C. 71, în localitatea sa de domiciliu, fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În aceeaşi seară, în jurul orei 22:14, un bărbat de 35 de ani, din judeţul Olt, a fost depistat de poliţiştii harghiteni în timp ce conducea un autoturism pe D.C. 44, în comuna Săcel, având 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acelaşi autoturism a fost interceptat din nou de poliţiştii harghiteni, în jurul orei 23:23, tot pe D.C. 44, în comuna Săcel, iar la semnalul regulamentar al poliţiştilor, conducătorul auto a părăsit partea carosabilă şi s-a oprit în şanţ.

De această dată cel aflat la volan, un bărbat de 37 de ani, tot din judeţul Olt, nu numai că se afla sub influenţa alcoolului, având 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, dar nu era nici posesor de permis de conducere.

În noaptea de 07/08 noiembrie 2021, în jurul orei 00:55, un bărbat de 38 de ani, din comuna Joseni, a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea un autoturism pe strada Kossuth Lajos din municipiul Gheorgheni, având 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În zorii zilei de 08 noiembrie 2021, în jurul orei 05:10, un sătean de 33 de ani, din comuna Mihăileni, a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 124, în localitatea sa de domiciliu, având 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conform IPJ Harghita, în toate aceste cazuri au fost întocmite dosare penale, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor descrise.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *