Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Înșelăciune prin intermediul unui site de vânzări. Prejudiciul, recuperat integral de polițiștii harghiteni

Perseverenţă şi profesionalism poliţienesc harghitean, finalizată cu identificarea unui covăsnean bănuit de comiterea unei înşelăciuni prin intermediul unui site de vânzări.

Prejudiciul, în valoare totală de 3.700 de lei, a fost recuperat integral.

La data de 02.05.2019, ca rezultat al activităţilor specifice de cercetare şi investigaţie desfăşurate de poliţiştii harghiteni pe parcursul ultimelor 3 săptămâni, a fost identificat J.H. de 18 ani, din judeţul Covasna, bănuit de comiterea unei infracţiuni de înşelăciune.

În fapt, la data de 08.04.2019, Poliţia Oraşului Cristuru Secuiesc a fost sesizată de o localnică despre faptul că, în urmă cu 3 zile a comandat de la o persoană necunoscută, prin intermediul unui site de vânzări, un telefon mobil în valoare de 3.600 de lei, pe care l-a şi plătit, iar când a primit coletul a constatat că i-a fost trimis un alt telefon, mult mai ieftin, rămânând păgubită şi de cheltuielile poștale în cuantum de 100 de lei.

Prejudiciul, în valoare totală de 3.700 de lei a fost recuperat integral de poliţişti, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activități infracționale a celui în cauză, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune, pentru care va fi propusă soluție legală prin Parchetul de pe Lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc.

  • IPJ HarghitaLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *