Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Inspectoratul de Poliție Județean Harghita – mesaj de condoleanțe

Inspectoratul de Poliție Județean Harghita deplânge stingerea din viață a fostului lor coleg, comisarul șef Ilie Stan.
Puţini, din ce în ce mai puţini, sunt oamenii cu adevărat buni, oamenii ce răspândesc linişte în jur şi aştern pacea pe unde păşesc.
Aşa a fost, într-un mod natural, fără să facă vreun efort în acest sens şi fără ca noi să conştientizăm acest lucru mereu, bunul nostru camarad Ilie STAN…
Născut la 21 septembrie 1966 în municipiul Toplița din județul Harghita, Iliuţă a fost un copil bun, liniştit, care a adus doar bucurii părinţilor şi motive de mândrie întregii familii, pe tot parcursul creşterii şi formării adolescentine.
La vârsta de 23 de ani, tânărul Ilie era elev al Școlii militare de subofițeri de poliție Câmpina, ale cărei cursuri l-au conturat ca poliţist, în perioada 15 septembrie 1989 – 15 decembrie 1990.
În primii ani de activitate a fost agent de ordine în cadrul Biroului de Ordine Publică al Poliției Municipiului Miercurea Ciuc, până la jumătatea lunii octombrie 1994, când a trecut în corpul ofițerilor.
Au urmat aproape 15 ani de profesionalism şi fidelitate arătată Serviciului de Cercetări Penale, unde ofiţerul Ilie STAN şi-a desfăşurat activitatea până la data de 15 septembrie 2009, când această structură s-a reorganizat.
Astfel, trece la Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, unde rămâne până la data de 17 iunie 2016, când îi încetează raporturile de serviciu, cu drept la pensie.
Soţ şi tată iubitor, Ilie s-a preocupat şi de calitatea sa profesională, pentru desăvârşirea căreia, în anul 2000 a absolvit cursurile Facultății de Drept din cadrul Universității “George Barițiu” Brașov, iar în 2001 a absolvit cursul postuniversitar „Managementul Instituțiilor Publice și al Resurselor Umane”.
În mod cât se poate de firesc şi binemeritat, pe parcursul carierei nu a fost niciodată sancționat disciplinar şi a fost recompensat de numeroase ori, iar în anul 2016 i-a fost acordat Semnul Onorific „În serviciul Patriei” pentru 25 de ani de activitate.
Despre dragul nostru camarad mai putem spune acum, cu profund regret, doar că „a fost”, însă putem spune, cu inima plină, că a fost un OM BUN!
DUMNEZEU SĂ-L IERTE ŞI SĂ-L ODIHNEASCĂ ÎN PACE…Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *