Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Oltul” face angajări

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Oltul” al judeţului Harghita scoate la concurs 20 de posturi de subofițer pentru angajări din sursă externă

             Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Oltul” al judeţului Harghita organizează concurs/examen, cu personal recrutat din sursă externă, care îndeplineşte condiţiile legale, în vederea ocupării unei funcţii vacante de subofiţer tehnic principal în cadrul Biroului Resurse Umane, a unui număr de 13 posturi de subofiţeri prevăzute cu funcţia de subofiţer operativ principal, în cadrul structurilor de intervenţie, după cum urmează: Detaşamentul de pompieri Miercurea-Ciuc – 6, Detaşamentul de pompieri Gheorgheni – 1, Detaşamentul de pompieri Gheorgheni – Garda nr.3 de intervenţie Corbu – 2, Detaşamentul de pompieri Odorheiu-Secuiesc – 4 și a unui număr de 6 posturi de subofiţeri prevăzute cu funcţia de conducător auto (autospeciale), în cadrul structurilor de intervenţie, după cum urmează: Detaşamentul de pompieri Miercurea-Ciuc – 2, Detaşamentul de pompieri Gheorgheni – 1 și Detaşamentul de pompieri Odorheiu-Secuiesc – 3.

            Condițiile de participare la concurs/examen, tematica, bibliografia, precum și detaliile organizatorice cu privire la organizarea şi desfăşurarea concursurilor au fost făcute publice prin pagina oficială de internet a instituţiei www.isuharghita.ro şi afişare la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltul” al judeţului Harghita, strada Iancu de Hunedoara, nr. 8, Miercurea-Ciuc.

            Candidaţii care participă la concursurile pentru ocuparea posturilor de conducător auto (autospeciale) și subofiţer operativ principal trebuie să aibă vârsta de până la 27 de ani, împliniţi în anul desfăşurării concursului.

             Cererile de înscriere la concurs adresate inspectorului șef, copia actului de identitate, tabelul nominal cu rudele și soțul/soția candidatului, declaraţia de confirmare a cunoaşterii şi acceptării condiţiilor de recrutare și declarația privind testarea psihologică, completate, vor fi depuse personal de către cei interesaţi la structura de resurse umane a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltul” al judeţului Harghita, sediu II, strada Borviz, nr.2, municipiul Miercurea-Ciuc, până cel târziu pe data de 24.10.2016 (data înregistrării), în fiecare zi lucrătoare, între orele 09,00 – 15,00.

            Informaţii suplimentare despre organizarea concursului şi depunerea documentelor se pot obţine la structura de resurse umane a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltul” al județului Harghita, tel. 0266371630, interior 27241.

             

 

 

 

                                                COMPARTIMENTUL INFORMARE

                                                                             ŞI RELAŢII PUBLICE
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.