Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Instituţia Prefectului Harghita a început demersurile pentru pregătirea alegerilor parlamentare

Instituţia Prefectului judeţului Harghita a început demersurile pentru pregătirea alegerilor parlamentare din 11 decembrie.
Prefectul judeţului, Adrian Jean Andrei, a declarat pentru AGERPRES că a emis ordinul de constituire a Comisiei tehnice judeţene, din care fac parte reprezentanţii tuturor instituţiilor care au atribuţii directe în organizarea alegerilor şi s-au întreprins primele măsuri şi se lucrează la documentaţia privind procedura de achiziţie publică pentru tipărirea buletinelor de vot. De asemenea, pe data de 21 septembrie este programată prima instruire cu primarii şi secretarii localităţilor harghitene, în vederea pregătirii în bune condiţii a procesului electoral.
‘La fel ca la alegerile locale, când judeţul Harghita a fost printre puţinele din ţară unde nu au existat probleme legate de organizarea şi desfăşurarea procesului electoral, îmi doresc foarte mult ca şi la proximele alegeri acest lucru să rămână neschimbat. Cred că buna desfăşurare a activităţilor trebuie să aibă în vedere o bună coordonare a tuturor celor implicaţi, dar în primul rând respectarea legii şi a calendarului electoral, respectiv a termenelor impuse’, a declarat prefectul Adrian Jean Andrei. Acesta a arătat că una dintre problemele care ar putea apărea este legată de o posibilă înrăutăţire a vremii în perioada respectivă, ceea ce ar putea să afecteze buna desfăşurare a alegerilor în ce priveşte telecomunicaţiile, ‘dar şi în acest caz se vor lua toate măsurile pentru a asigura vehiculele necesare, inclusiv şenilate, dacă situaţia o va impune, pentru ca specialiştii STS să ajungă în respectivele locuri şi să remedieze defecţiunile’. AGERPRES
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.