Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Institutul „Cantacuzino” lansează pe piață imunomodulatorul OROSTIM HV

Foto: Viata Medicala

 

Ministrul apărării naționale, Nicolae-Ionel Ciucă, va participa astăzi, 30 noiembrie, începând cu ora 18.00, la sediul Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară Cantacuzino”, la conferința de presă organizată cu ocazia lansării pe piață a primului lot al produsului imunomodulator OROSTIM-HV.

OROSTIM-HV este un supliment alimentar care conține o combinație dintr-un lizat atomizat format din 15 tulpini bacteriene și o pulbere de extract de orz verde. Are proprietăți antioxidante și de stimulare a imunității, determinând creșterea rezistenței organismului la infecții.

Produsul se administrează în perioadele cu risc de apariție a infecțiilor respiratorii persoanelor care lucrează în colectivități cu susceptibilitate crescută de îmbolnăvire, copiilor cu infecții respiratorii repetate și persoanelor de vârsta a treia în stări cu imunitate scăzută.

În următoarea perioadă se va continua dezvoltarea produsului, urmând ca anul viitor Institutul „Cantacuzino” să realizeze transferul tehnologic într-o altă arie de fabricație pentru producția în serie a produsului.

OROSTIM-HV se va putea achiziționa începând cu data de 2 decembrie, de la punctul de vânzare al Institutului, din Splaiul Independenței nr. 103.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.