Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Întâlnire cu jandarmii veterani ai judeţului Harghita

Vineri, 31 martie a.c., în sala de ședințe a imobilului Harghita Veche din municipiul Miercurea Ciuc a avut loc o întâlnire cu cadrele militare în rezervă și în retragere care au activat în cadrul inspectoratului.Întâlnire-cu-jandarmii-veterani-ai-judeţului-Harghita-(1)

Evenimentul s-a desfăşurat premergător sărbătoririi la 3 aprilie a Zilei Jandarmeriei Române, sub auspiciul „Zilei Veteranilor Unităţii”, zi în care Jandarmeria Română organizează întâlniri cu cadrele militare aflate în rezervă și în retragere, pentru a consolida spiritul de corp în cadrul generaţiilor de jandarmi şi pentru a-şi manifesta respectul pentru activitatea profesională a predecesorilor acestei unităţi.

Astfel, a fost organizată o adunare festivă în cadrul căreia inspectorul şef colonel Iamandi Dan le-a adresat cuvinte de apreciere rezerviştilor şi le-a oferit diplome de excelenţă.Întâlnire-cu-jandarmii-veterani-ai-judeţului-Harghita-(2)

„Ne bucurăm să vă avem astăzi, aici alături de noi. Ne bucurăm să vă vedem sănătoși și să vizualizăm prin dumneavoastră începuturile acestei unități ce anul trecut a împlinit 25 de ani de la înființare. Se află astăzi aici colegi, alături de care acum deja peste 25 de ani am pus bazele pe care s-a clădit în timp, prin efortul nostru comun, această frumoasă stare de spirit numită Inspectoratul de Jandarmi Județean Harghita. Continuăm munca începută de către dumneavoastră, păstrăm tradițiile și vă asigur că ne vom face întotdeauna datoria cu onoare. Dumneavoastră vă dorim pensie îndelungată, celor în retragere succes la locurile dumneavoastră de muncă actuale, sănătate și o viață lipsită de grija zilei de mâine.” le-a transmis foștilor colegi domnul colonel Iamandi Dan.

INFORMARE,  RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.