Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Intervenție matinală a jandarmilor montani

Astăzi, 28 noiembrie a.c.,în jurul orei 07:00, la ieșirea din municipiul Gheorgheni, jandarmii montani de Postul de Jandarmi Montan Lacu Roșu au acordat sprijin unor tineri ce se îndreptau spre locul lor de muncă

 Jandarmii montani, aflați în serviciul de patrulare, au observat la ieșirea din municipiul Gheorgheni spre Stațiunea Lacu Roșu, o mașină ce se afla ieșită de pe partea carosabilă, lângă ea aflându- se doi tineri. Din discuțiile purtate cu aceștia a rezultat faptul că, în timp ce se deplasau spre locul de muncă, mașina a ieșit de pe drum, oprindu- se la marginea acestuia .

Jandarmii montani au procedat la repunerea autoturismului pe partea carosabilă, făcând posibilă continuarea deplasării celor doi tineri spre Căminul de bătrâni „Sfânta Elisabeta” Gheorgheni, nu înainte ca aceștia să le mulțumească colegilor noștri.

Reamintim cetățenilor și turiștilor că au posibilitatea, în situația producerii unor situații neprevăzute, ori atunci când consideră că se află într-o situație dificilă, să ceară cu încredere sprijinul jandarmilor montani, fie prin contactarea directă a acestora, fie prin apelarea numărului unic de urgență 112.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.