Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Inundațiile din Lunca de Jos, poduri rupte, drumuri distruse și circulația rutieră închisă

În urma inundațiilor din data de 30 august 2016 din localitatea Lunca de Jos, drumurile  județene DJ 127A și DJ 127B au fost afectate grav de viiturile formate de-a lungul pârâului Valea Rece ceea ce a dus la ruperea unui pod, distrugerea podului provizoriu, distrugerea infrastructurii rutiere pe zonele de drum pietruit. Pentru evitarea oricăror incidente neplăcute și pentru a putea desfășura lucrări de primă intervenție este necesară închiderea totală a sectorului de drum DJ 127A de la km. 40+585 (limită județ Neamț) până la km. 51+171 (intersecție Barațcoș), precum și DJ 127B (Iavardi) de la km 0+000 până la km. 4+000.

În acest sens, în baza art. 45 alin. (1) Consiliul Județean Harghita este obligat să închidă circulația pe sectoarele de drum sus amintite până la înlăturarea efectelor inundațiilor și restabilirea în condiții de siguranță a circulației.

Datorită amplasamentului acestor sectoare de drum nu este posibilă asigurarea unei variante ocolitoare, accesul fiind posibil doar pietonal.

Miercurea-Ciuc, 31 august 2016
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.