Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Învățarea matematicii sau pregătirea pentru un test de aptitudini poate fi interesantă

Realizarea independentă a sarcinilor, experiență de învățare pozitivă, curriculum diferențiat pentru elevii de clasa a VIII-a în vederea pregătirii pentru testele de aptitudini. Mai multe subiecte – matematică, științe, istorie, înțelegerea textului, prin munca a 22 de profesori practicieni din trei regiuni, aproape 1.000 de sarcini finalizate, 117 explicații audiovizuale în total, făcând învățarea mai ușoară și mai plăcută pentru copii – proiectul Seven Smart Steps în câteva cifre.

Proiectul „Seven Smart Steps” este un proiect Erasmus+ pentru promovarea metodelor moderne de predare și dezvoltare a educației digitale. Partenerii proiectului sunt Consiliul Județean Harghita, Innonet n.o. din Slovacia, Asociația Noi Oportunități din Ungaria și Centrul de Dezvoltare Regională al Fundației Regionet din Gheorgheni.

În cadrul proiectului  au fost finalizate dezvoltarea curriculumului și a testelor de învățare, iar munca comună a dus la un curriculum diferențiat de înaltă calitate pentru elevii de clasa a 8-a, pregătit de profesori practicieni. Programul de studiu constă în sarcini de bază, sarcini de sprijin și explicații sub formă de text sau video.

Aplicația a reprezentat o experiență de învățare pozitivă pentru copii, unii dintre ei petrecând mai multe ore pentru parcurgerea testelor. Pe baza feedback-ului primit de la elevi, aceștia s-au bucurat în mod clar de învățarea prin intermediul aplicației.

Județul Harghita susține o serie de soluții inovatoare în domeniul educației digitale. Datorită progreselor tehnologice, educația digitală a ajuns în prim-plan, ceea ce implică necesitatea de a face dezvoltări în permanență. Recunoscând importanța acestui lucru, suntem implicați în proiecte similare, care fac parte din Planul de Acțiune Digitală al județului Harghita, care face parte din strategia națională de a aduce școlile din județul Harghita la zi, prin dotarea cu echipamente și pregătirea profesorilor.„, a declarat Borboly Csaba, președintele Consiliului Județean Harghita, cu privire la acest proiect.

Utilizarea aplicației și a materialelor didactice este gratuită, fiind necesară doar înregistrarea la următorul link: https://tanlet.classyedu.eu/

Materialele de prezentare pot fi vizualizate fără înregistrare la următorul link: https://tanlet.classyedu.eu/app/ iar pe dispozitive Android prin descărcarea aplicației https://play.google.com/store/apps/details…

Pentru autentificare trebuie folosită adresa de e-mail interregioforum@gmail.com și parola: matematika.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.