Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Invitație adresată tulgheșenilor: drumeție pe cel mai înalt vârf din zona Tulgheș

Un grup de tineri, iubitori declarați ai muntelui, au lansat pe facebook o invitație adresată localnicilor din Tulgheș de a ”cuceri” Vârful Vit-Havas (1609m), sâmbătă, pe 10 noiembrie. Tinerii propun ca doritorii care se vor alătura grupului în expediția pitoreștilor zone tulgheșene să aducă cu ei și din bunătățile pe care le au pe acasă, pentru a se înfrupta din ele cu poftă la aer curat. 

Dragi prieteni din Tulghes si nu numai, după cum am postat acum câteva zile, Zoltan, Laszlo si cu mine (nr. Alex Sabin Husariu ) vrem sa descoperim împrejurimile Tulgheșului și dorim sa ni se alăture și cetățenii Tulgheșului în acest demers. Așadar, în ziua de sâmbătă ( 10 noiembrie) organizam o ieșire pe vârful Vit-Havas (1609m), cel mai înalt vârf din zona Tulghes, deci puteți sa va treceți și un record la portofoliu. Punctul de întâlnire și plecare este la Șumuleu, lângă casa mea în jurul orei 08-8:30. În funcție de condiții, pe lângă vârful principal, putem vizita și tunelurile militare de la vf Capu Jidanului ( 2h de mers în plus).
În turele noastre nu e vorba numai de mers. Pentru ca suntem oameni și ne gândim și la burți, în timpul amiezii vom face și un foc de tabăra unde preparam niște carnati și slănină plus alte bunătățuri, deci e de neratat  (trebuie discutat înainte fiecare ce aduce)
Nu ezitați dacă va gândiți sa va alăturați!

Optional: vineri seara, am vrea sa dormim și sa socializam la un „hotel” (adică stana) în zona satului Hagota. Dacă vrea cineva sa se alăture si la asta, e bine-venit.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.