Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

IPJ Harghita, informații noi cu privire la decesul fetiței în vârstă de doi ani

 Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Harghita au fost sesizați sâmbătă, 15 ianuarie,  cu privire la faptul că, în localitatea Plăieșii de Jos, într-un imobil, a fost constatat decesul unei minore în vârstă de doi ani, de către personalul unui echipaj de ambulanță.

„În continuarea cercetărilor în cazul fetiței de 2 ani, din localitatea Plăieșii de Jos, care, la data de 15 ianuarie a.c, a decedat la domiciliu, s-a stabilit faptul că în dimineața aceleiași zile, în jurul orei 10:00, minora s-ar fi culcat.
Părinții, îngrijorați  de faptul că fetița nu se mai trezește, au contactat Serviciul de Ambulanță Harghita – Punctul de lucru Plăieșii de Jos, care a constatat decesul minorei.
În urma efectuării necropsiei, rezultatul a reliefat o moarte neviolentă, leziunile traumatice existente pe corpul victimei, neavând legătură de cauzalitate cu decesul.”, a transmis IPJ Harghita.

În cauză a fost înregistrat un dosar penal pentru ucidere din culpă, cercetările fiind continuate, sub coordonarea Parchetului de pe Lângă Judecătoria Miercurea-Ciuc, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul fetiței.

Citiți și O fetiță în vârstă de doi ani, găsită decedată, cu urme de violență pe corp, într-o localitate din Harghita
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.