IPJ Harghita, oficial despre accidentele rutiere care au avut loc în această dimineață

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Două accidente rutiere au avut loc, în această dimineață, din județul Harghita. Potrivit IPJ Harghita, mai multe persoane au ajuns la spital.

Mai jos, redam informațiile furnizate de IPJ Harghita: 

Eveniment rutier pe D.N.12/C

La data de 29 martie 2023, în jurul orei 6:00, un bărbat, de 71 de ani, din județul Neamț, în timp ce conducea un autoturism, pe D.N.12/C, dinspre localitatea Bicaz către Gheorgheni a pierdut controlul asupra vehiculului condus și a intrat în coliziune cu un parapet de piatră situat pe partea dreaptă a direcției sale de deplasare.
În urma evenimentului, un bărbat de 70 de ani, tot din județul Neamț, pasager în autoturism a suferit leziuni corporale și a fost transportat la spital pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul înregistrat fiind zero.
Cercetările sunt continuate de polițiști pentru a se stabili cu exactitate circumstanțele producerii accidentului.

Coliziune auto pe D.N.13/A, șapte femei au ajuns la spital

La data de 29 martie 2023, în jurul orei 5:50, Poliția Municipiului Odorheiu Secuiesc a fost sesizată, prin intermediul numărului unic 112, cu privire la faptul că în localitatea Brădești a avut loc un eveniment rutier.
Din primele cercetări efectuate de echipa de cercetare, care s-a deplasat la fața locului, s-a constatat faptul că o femeie, de 41 de ani, din localitatea Zetea, în timp ce conducea un autoturism de tip microbuz, dinspre D.J.138 către D.N.13/A- Brădești, nu ar fi adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, de 44 de ani, din localitatea Vlăhița.
În urma evenimentului au suferit leziuni corporale 6 femei, pasagere în microbuz, cu vârste cuprinse între 37 și 55 de ani, dar și femeia de 41 de ani ce conducea vehiculul, acestea fiind transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest rezultatele înregistrate fiind zero.

Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Pe drumurile din județ se circulă în condiții de iarnă. Se acționează cu material antiderapant.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy