Ipocrizia dreptei din România

0

Articol disponibil în: Română

Azi, un nou discurs puțin cam penibil a început să înflorească de pe straturile politice ale dreptei din România. Tema este demisia lui Victor Ponta victor-ponta-psdpe motiv că ar fi trimis în judecată într-un dosar penal.
Desigur că Victor Ponta ar trebui să plece acasă pentru alte motive mult mai importante decât această judecată, dar este o ipocrizie ca dreapta românească care l-a avut atâta amar de vreme pe Băsescu președinte, cu zeci de dosare blocate de imunitate, să vorbească acum de un singur dosar pe care îl are Ponta, ca despre un politician care este compromis.
Desigur că Ponta este compromis dar și dosarul pe care este judecat este foarte subțire, semn că mulți dintre PNL-iștii care cer acum pe acest motiv demisia lui Ponta pot să-i ia locul oricând și să fie trimiși în judecată pe același gen de fapte.
În spiritul educației creștine, nu prea vedem vreun politician din conducerea dreptei românești ca având calitățile să ridice primul piatra.
Să plece Ponta învârtindu-se, dar haideți să nu fim ipocriți.

Iosub Robert

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy