IȘJ Harghita – mesaj la început de an școlar 2022-2023

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Azi începe un nou an școlar, cu o semnificație deosebită pentru cei care îi trec pragul cuprinși de dorința cunoașterii și a acumulării de cât mai multe cunoștințe folositoare pentru viața de zi cu zi.

Dragi elevi, ne-am dori să considerați școala drept a doua voastră familie! Avem convingerea că școala va face tot ce este posibil pentru a vă crea cele mai bune condiții de studiu, iar profesorii vă vor împărtăși toate cunoștințele necesare pentru ca voi să puteți face mai târziu față examenelor care vă așteaptă.

Ne-am dori ca, la finalul școlarizării voastre, să puteți pleca înarmați cu un bun bagaj de cunoștințe, cu amintiri frumoase, relații de prietenie pentru o viață, cu repere morale solide pentru viitor. Avem certitudinea că școala vă poate pregăti pentru viață, punând în valoare întregul vostru potențial intelectual și afectiv.

Ne dorim să tratați școala ca pe un drept și nu ca pe o obligație. Fiți receptivi și deschiși, pentru că toate cunoștințele, aptitudinile, valorile și sentimentele pe care le veți obține în perioada școlii le veți purta cu voi toată viața! Nu uitați că educația autentică se bazează pe toleranță, respect, responsabilitate și bunul simț, ca valori fundamentale!

Dascălilor le dorim multă sănătate și putere de muncă pentru a pune la dispoziția elevilor cunoștințele, timpul și priceperea lor, pentru a le asigura reușita în viață.

Pentru noi, dascălii, fiecare elev reprezintă o personalitate în devenire a cărei evoluție o urmărim în permanență.

Stimați reprezentanți ai autorităților publice, vă mulțumim pentru buna colaborare și vă adresăm rugămintea de a sprijini în continuare unitățile de învățământ harghitene, în folosul elevilor, beneficiarii direcți ai tuturor eforturilor conjugate școală – autorități publice! Fiți mândri de elevii noștri și credeți în ei!

Stimați părinți, vă dorim să aveți parte de sănătate multă, să le fiți mereu alături și să vă bucurați de copiii dumneavoastră! Și vă rugăm să nu uitați – Copiii dumneavoastră sunt și copiii noștri, pentru că dumneavoastră i-ați crescut, iar noi (școala) îi educăm! Împreună suntem o echipă responsabilă, iar pentru asta vă mulțumim tuturor!

Cu aleasă prețuire, vă transmitem cele mai bune gânduri, multă sănătate și mult succes în noul an școlar 2022-2023! Un an nou școlar binecuvântat!

 

Echipa managerială a IȘJ Harghita

Inspector Școlar General                      Inspector Școlar General Adjunct Demeter Levente     Glodeanu Cristinel – Fănel

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy