Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

ISU Harghita: 15 persoane asistate medical, în ultimele două zile

În ultimele 48 de ore, 15 persoane au primit ajutor din partea echipajelor SMURD,  dintre care una în urma producerii unui accident rutier, pe strada Bethlen Gabor, din municipiul Odorheiu Secuiesc.

Astfel, ieri, 15 iulie a.c., în jurul orei 16:00, echipajul SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Odorheiu Secuiesc a acordat primul ajutor unei femei, în vârstă de 47 de ani, care prezenta plagă la nivelul capului, în urma unui accident rutier. După acordarea asistenței medicale de urgență, pacienta a fost transportată la Spitalul Municipal Odorheiu Secuiesc, pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Totodată, în perioada de referință, au fost transmise 6 mesaje de avertizare a populației prin sistemul RO-ALERT, pentru asigurarea măsurilor specifice de autoprotecție şi avertizarea populației privind prezența urșilor, în Băile Tușnad (2), Izvoru Mureșului (1), Leliceni (1) și Miercurea Ciuc (2).

Pompierii salvatori harghiteni rămân la datorie pentru a interveni, în cel mai scurt timp, pentru gestionarea operativă a situațiilor de urgență și acordarea primului ajutor persoanelor aflate în dificultate.

 

  • COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICEFaci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *