Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

ISU Harghita: 20 de persoane asistate medical de către paramedicii SMURD

În cursul zilei de ieri, 5 octombrie a.c., salvatorii harghiteni au gestionat 20 de intervenții pentru acordarea de prim ajutor, astfel încât tot atâtea persoane aflate în dificultate au primit asistență medicală de urgență de la echipajele SMURD, în cazul a 13 diverse afecțiuni medicale și șapte traumatisme.

Foto arhivă: ISU Harghita

„Având în vedere că, până  astăzi la ora 18.00, se află în vigoare o avertizare meteorologică COD GALBEN de instabilitate atmosferică temporar accentuată, ce se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, vijelii și grindină, evoluţia fenomenelor hidrometeorologice este permanent monitorizată, iar  inspectoratul județean pentru situații de urgență rămâne mobilizat pentru a interveni, în cel mai scurt timp, în zonele unde se pot produce evenimente deosebite.”, transmite ISU Harghita.

 

 

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.